Tuesday, June 14, 2011

Rannakott / Beach Bag

Елена Милова eestvedamisel valmis heegeldatud rannakott. 1.aprillist nädala või paari tagant andis Jelena järgmise etapi heegeldamiseks. Milline kott peaks saama- oli aimatav, sest valmis kotist pilti ega ülevaadet ei avaldatud. Huvitav ja üllatusrohke koostegemine.
Õmmeldud sisevooder: kangas puuvillane ja elastaan, värvitoon pruun pruun lilla varjundiga või vastupidi. Koti sisemuses küljetasku ja võtmekimbu või kosmeetikakoti hoidja. Trukk-kinnitused veel paigaldada.




I joined with a group where our missioon was to crochet big beach bag. Jelena Milova was the leader of this Group. Every week Jelena gave a new part and instructions for crocheting. This is my version of this kind of bag.



Елена, большой спасибо тебе! от тебя я буду ждать новые сюрпризы!




Size:, Length34cm, Width7cm , Height 32cm
Yarn: G-B Wolle, Hanna Cable, Brown
Skeins: 4
Hook: 1,75mm

Tervitustega,
Greetings,
Nele


Mõned pildid Pärnu vallikäärust.
Veepealne istumisplatvorm. Võta kodused pirukad ja tee, kohvi või mahl kaasa ning pikniku pidama. Ja miks ka mitte natuke värskes õhus raamatut lugeda või kirjatööd teha. Või kududa, heegeldada, tikkida.



Vallikääru ehitamise ja kaevamistööde käigus ilmus välja sajanditetagune läbikäik. Lugemist siin.



Treppidel kohtasin tundmatuid. Hiigelsuured liblikad. Esiti pidasin neid puutükkideks, kuid roosa värv tõmbas tähelepanu ja kutsus uurima. Sedat sorti liblikaid pole veel kohanud looduses. Ilusad. Nautisin oma Picadilly latte-kohvi nende kõrval trepiastmel ja pildistasin.

11 comments:

  1. Nele ,сумка потрясающая получилась!!!! Цвет фантастический! Надеюсь на встречу в будущем:)

    ReplyDelete
  2. Nii ilus kott sul nüüd suveks olemas, väga armas. Värvilt ka mõnus, mul on viimasel ajal pruun väga meeldima hakanud..täna soetasin endale pruuni linase kleidi, mida tuunima hakkan:)

    ReplyDelete
  3. Hästi asjalik, mulle suvel just sellised üleõla kotid väga meeldivad.Pärnu vallikäärus polegi ammu käinud. Tore näha, et seal ilus!

    ReplyDelete
  4. Ilus kott, ja need liblikad on surud (päris palju leeke on olemas- näiteks sirelisuru jne)

    ReplyDelete
  5. Super! Sokoladi värvi kott. :) Väga ilus. :) Vallikas võiks suvel koos kududa-heegeldada, kui mahti on. :)
    Kirjutasid, et kommentaaridega tõrked.. mul oli ka miski aeg. Siis avastasin ühe nipi. Vaata, kui süsteemi sisse logid on üks nupp (sinna peaks linnukese panema, või on arvuti juba sinu eest pannud) jääda süsteemi. Võta see linuke maha ja saad kõigis blogides kommenteerida. :)Blogger arendab jälle miskit, siis tekivad imelikud tõrked. :)

    ReplyDelete
  6. Aitäh teile! Endalegi meeldib väga. :)

    Ülle- Värvilt on tumepruun, aga nagu ikka pildistamisega. Kangal on kerge lillakas helk juures. Aga pruun on ilus, olen nõus.

    Tiina- üle vee on Pärnu linna parim laste mänguväljak. Laevadest ja puha.

    lia- aitäh!

    Diana- Aktiveerisin omal Google Accounti ja tundub, et toimib. Tänud, uurin veel seda "linnukese" kasti. Pärast katsetusi lisan veel nüüd- isegi oma blogisse ei saa kommentaari lisada... Nõutu.

    Aitäh veelkord!

    ReplyDelete
  7. Очень красивая сумочка!! Такой цвет-шоколадный!!
    Да, Леночка, молодчинка! благодаря ей у нас есть такие классные сумочки!!!

    ReplyDelete