Sunday, June 20, 2010

Cocoon Stitch Half-Circle Shawl. Vol.2

Kui ei ole midagi, siis lihtsalt ei olegi mitte midagi, mis igapäeva sisustaks. Kui aga on palju, siis kuhjub see kõik kokku ja mitte-midagi-pole-teha jaoks lihtsalt ei jää aega.



Pisem piiga, kes käis vaikselt õe salli piilumas ja silitamas, sai lõpuks oma salli. Oi tema kannatlikku meelt ja pühendumust- väsimatult päevast-päeva: "Emmekas, kas on malmis?". Ikka sama muster Martha Watermani raamatust “Traditional Knitted Lace Shawl” , muster “Cocoon Stitch Half-Circle Shawl”. Ja huvitav, mis sall on praegu varrastel lõpetamisel? ;)




Yarn: Knitpicks Gloss -Dolphin, Burgundy. a' 2.5 skeins = 550.0 yards (502.9m); (1 skein =50gr/220y). 70% Merino, 30% Silk
Needle size: 3mm









Kuna me värsked maja, aia, maa omanikud- on seal tööd küllaga. Lilledest seni kaunistavad üks roosa ja üks valge pojeng ning terve heinamaa täis roosa-sini ja lillasid lupiine. Tahan roose- ja palju. :) Marjapõõsaid ja -puid jagub. Ning ka mets on täis maasikaid, mustikaid, vaarikaid. Loodetavasti ka seeni.



Õhtuti võtan ikka kotist oma kuduvardad ja "kudun", kas või paar rida. Ei saa ilma... .

6 comments:

  1. Armsad tüdrukud kahekesi... :)
    Õnnitlen suurepäraselt tehtud töö puhul ja uue kodu soetamise puhul. :))

    ReplyDelete
  2. Armsad tüdrukud sallidega, nagu mõnest Astrid Lindgreni raamatust:) Õnnitlused sellise suure töö puhul ja palju õnne uues kodus. Kui lillejuurikaid vaja, siis võid vabalt minu käest küsida...mul üsna palju püsililli, mille küljest saab tükikest võtta.

    ReplyDelete
  3. Palju-palju õnne teile kõige ilusa ja uue puhul. palju tööd tehtud ja palju veel tulemas. Aga te olete super-super tublid ja mul on nii hea meel teie edusammude üle :) Kalli teile kõigile. Ja ilusat jaani ka :D

    ReplyDelete
  4. Aitäh, armsad sõbrad! :)

    Ülle, pean sind meeles, kui suuremaks lillekasvatuseks läheb. Aitäh!. :)

    ReplyDelete
  5. vahvad sallikesed ja modellikesed:)
    palju õnne "suurepärase " puhul!

    ReplyDelete